Sök efter:
 

Lediga jobb i Saltvik

Söker du jobb? Här nedan ser du alla jobb som är lediga i Saltvik just nu. Lycka till!

Familjedagvårdare


Saltviks kommun söker FAMILJEDAGVÅRDARE för vård av två barn (syskon). Avsikten är att ordna vården i familjens hem.

Behörighetskraven bestäms enligt 1 § i Landskapsförordning (2011:90) om behörighetskrav för personal anställd i daghem och fritidshem.

Publicerades 14.09.2017

» Mer information


Maskinskötare


Orkla Confectionery & Snacks Finland är en inhemsk producent av läckerheter och samtidigt en del av den större Orkla-koncernen. Bolaget har skapats genom att sammanföra Finlands första producent av potatischips, det vill säga Chips Ab och Finlands näst största tillverkare av sötsaker Oy Panda Ab. Utöver Pandas godis och Taffels snacks är vi bolaget även känt för Oolannin frysvaror och Kantolan kex. Bolaget har en produktionsanläggning i Haraldsby på Åland.Till vår fabrik i Haraldsby söker vi två stycken MASKINSKÖTARE, varav den ena tjänsten är en ordinarie anställning och den andra en tidsbunden anställning till och med 30.08.2018 med möjlighet till förlängning.


Som maskinskötare ansvarar du för våra packmaskiner på våra olika produktionslinjer. Maskinskötarjobbet underlättas av tekniskt intresse och erfarenhet. Tjänsten innebär 3-skiftsarbete. Vi söker positiva, ansvarfulla personer med god samarbetsförmåga som behärskar svenska språket i tal och skrift.

Vi behandlar ansökningarna i den takt de kommer in, så lämna in din ansökan redan idag, sista inlämningsdag är den 22.09.2017. Din ansökan sänder du till jobb.ocs@orkla.fi

Publicerades 08.09.2017

» Mer information


Närvårdare

Äldreomsorgen i Saltviks kommun söker NÄRVÅRDARE (registrerade i Valvira) för både längre vikariat samt inhopp med placering på institutionsboendet Sunnanberg vårdhem.

Publicerades 01.08.2017

» Mer information


Underhållschef


Orkla Confectionery & Snacks Finland är en inhemsk producent av läckerheter och samtidigt en del av den större Orkla-koncernen. Bolaget har skapats genom att sammanföra Finlands första producent av potatischips, det vill säga Chips Ab och Finlands näst största tillverkare av sötsaker Oy Panda Ab. Utöver Pandas godis och Taffels snacks är vi i bolaget även känt för Oolannin frysvaror och Kantolan kex. Bolaget har en produktionsanläggning i Haraldsby på Åland.Vår nuvarande Underhållschef kommer att gå i pension, därför söker vi en Underhållschef till Orklas Haraldsbyfabrik.


Du kommer att ansvara för underhållet av våra byggnader och maskiner, driva tekniska- och utvecklingsprojekt. I befattningen ingår budget- och resultatansvar för Underhållsavdelningen.

Till ditt förfogande har du ett team på 9 personer som du förväntas leda och motivera till att prestera sitt bästa.

Publicerades 13.09.2017

» Mer information