Sök efter:
 

Lediga jobb i Saltvik

Söker du jobb? Här nedan ser du alla jobb som är lediga i Saltvik just nu. Lycka till!

Kock

Äldreomsorgen i Saltviks kommun söker en KOCK (arbetstid 50 - 70,59% av heltid) för semestervikariat i sommar.

Publicerades 16.03.2018

» Mer information


Närvårdare

Äldreomsorgen i Saltviks kommun söker NÄRVÅRDARE (registrerade i Valvira) för både längre vikariat samt inhopp med placering på institutionsboendet Sunnanberg vårdhem.

Publicerades 01.08.2017

» Mer information


Närvårdare

Äldreomsorgen i Saltviks kommun söker sommarvikarier. Vi söker i första hand NÄRVÅRDARE men även andra lämpliga personer med erfarenhet av vård och omsorg kan komma i fråga.

Publicerades 18.01.2018

» Mer information


Truckförare


Orkla Confectionery & Snacks Finland är en inhemsk producent av läckerheter och samtidigt en del av den större Orkla-koncernen. Bolaget har skapats genom att sammanföra Finlands första producent av potatischips, det vill säga Chips Ab och Finlands näst största tillverkare av sötsaker Oy Panda Ab. Utöver Pandas godis och Taffels snacks är vi bolaget även känt för Oolannin frysvaror och Kantolan kex. Bolaget har en produktionsanläggning i Haraldsby på Åland.Till vår fabrik i Haraldsby söker vi TRUCKFÖRARE, där en tjänst är en ordinarie tjänst och en tjänst är ett vikariat från 16.4 - 31.8.2018.

Erfarenhet från tidigare lagerarbete och datavana ses som en merit. Eftersom en del transporter med långtradare kan ingå i den ordinarie tjänsten är det meriterande men inget krav att du har CE-körkort. Vi söker positiva, ansvarfulla personer med god samarbetsförmåga som behärskar svenska språket i tal och skrift.

Publicerades 09.03.2018

» Mer information